La Montsec-Montsec es consolida com una marxa de referència

19/05/2018
Cicloturisme

La Montsec-Montsec es consolida com una marxa de referència

Amb motiu de la celebració de la desena edició de la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec, que s’ha celebrat aquest  dissabte 19 de maig a Balaguer, el Club Ciclista Balaguer vol agrair a tota la ciutat, institucions, patrocinadors, i voluntaris que realitzen un gran esforç col·lectiu per dur a terme un esdeveniment esportiu que ha estat reconegut un any més per la seva qualitat dintre de les marxes del circuit del cicloturisme.

Confirmant les expectatives dels 1000 inscrits, que van exhaurir les places en menys de 40 dies, tots ells han pogut gaudir d’un dia en que les condicions climatològiques han estat  favorables per a la pràctica del ciclisme en un entorn, el Montsec, que cada any sorprèn als nous inscrits que descobreixen els seus paisatges i el valor turístic a la prova.

Els trofeus i obsequis als participants de la marxa, que no es competitiva, han estat pels següents participants i clubs. El club més nombrós ha estat el Club Ciclista Terraferma, amb 33 participants mentre que en aquesta edició el club més llunyà ha superat el récord de la prova, ja que ha sigut el Club Ermuko Txirrindulari, de la localitat d’Ermua (Vizcaya).  Un moment especial de la edició ha estat l’homenatge que la organització ha fet als 17 participants més fidels que han participat en totes les edicions de la marxa.

També es premien als homes i dones més veterans de cada una de les rutes: Daniel Paez,  Asier Ayesta, Raúl Barrios, Pilar del Pozo,Lidia Puyals, Jordi Camps, Frederic Cases, Jaime Vera, Margarida Monné, Núria Mora, Ligia Lopez.

Així doncs, s’ha tancat una edició que un any més ha estat un èxit que reafirma l'esdeveniment en el territori i en els seus anys d’història.