La Montsec-Montsec exhaureix inscripcions amb 41 dies

29/03/2018
Cicloturisme

La Montsec-Montsec exhaureix inscripcions amb 41 dies

La marxa cicloturista Montsec-Montsec, que enguany arriba a la seva 10a edició, ha exhaurit amb 41 dies totes les places disponibles per a l'esdeveniment, un total de 1.000.

Balaguer tornarà a ser el punt neuràlgic d'aquesta marxa no competitiva però puntuable pels circuits Ciclopirineus i Femení de Cicloturisme (organitzats per la Federació Catalana de Ciclisme) i també pel circuit de cicloturisme de la coneguda revista Cicllismo a Fondo. Enguany la organització preveu 3 recorreguts, de diferents dificultats:

  • El circuit de gran fons tindrà 190 kms i 3.300m de D+ acumulat, així com 4 passos de muntanya: Àger, Coll de Comiols, Collada d'Hostal Roig i l'Alt de Fontllonga, sense cap dubte un recorregut exigent però preciós.
  • El mig fons comptarà amb 140 kms i 2.050m D+ acumulat, i els ciclistes afrontaran el Port d'Àger i el Coll de Comiols com a grans dificultats.
  • Per últim, el recorregut xallenge amb 80kms i 1.300m D+ tindrà com a majors dificultats el Port d'Àger i l'Alt de Fontllonga.

L'obsequi d'aquesta edició especial serà un maillot fluor d'alta visibilitat, i a banda els ciclistes comptaran amb tots els serveis que han fet que aquesta marxa sigui una de les més valorades del panorama català.

La cita és el proper dissabte 19 de maig a les 08.00h al poliesportiu de Balaguer.

Més informació al web oficial: http://montsec-montsec.com/