La Pedalada Familiar Osoning celebra la seva segona edició diumenge

05/11/2018
Cicloturisme

La Pedalada Familiar Osoning celebra la seva segona edició diumenge

El proper diumenge 11 de novembre se celebra una nova edició de la Pedalada Familiar Osoning, una marxa familiar inclosa en la programació de la Fira de la Muntanya, organitzada per l’Ajuntament de Vic del 9 a l’11 de novembre, amb la participació del Club Natació Vic-ETB i Jufré Cycling.

La prova arrencarà a les 11 h del matí, amb tres recorreguts de 5, 10 i 20 quilòmetres, respectivament. La sortida i l’arribada és al recinte firal El Sucre. A mig recorregut s’ha previst un avituallament. I a l’arribada, es donarà un entrepà de botifarra.

L’Escola de Ciclisme Jufré Vic-ETB també hi participa amb un circuit d’habilitats amb bicicletes fat bikes. La fira és una oportunitat per conèixer i provar els diferents models d’e-bikes que presentaran diverses botigues de la comarca.

Podeu fer la inscripció anticipada fins al 7 de novembre, amb els preus de 12 € per adult, 10 € per nen, 15 € per nen i acompanyant o 20 € per família. Totes inclouen l’accés gratuït a la Fira de la Muntanya el mateix diumenge de la pedalada. En casos d’última hora, s’ha reservat una cinquantena d’inscripcions disponibles a taquilla el mateix dia, però es recomana la inscripció en línia en aquesta pàgina web.