La Pedals de Dona encara la seva primera edició amb inscripcions exhaurides

10/06/2021
Cicloturisme

La Pedals de Dona encara la seva primera edició amb inscripcions exhaurides

La marxa cicloturista exclusivament per a fèmines Pedals de Dona celebrarà aquest diumenge al matí la seva primera edició, amb sortida i arribada a la ciutat de Tàrrega (Lleida) i amb les 250 inscripcions exhaurides des de fa uns dies.

Es tracta d'una iniciativa que ja s'havia de celebrar l'any 2020, però que com en molts altres casos, la pandèmia de Covid19 no ho va permetre. És una marxa exclusivament per a dones ciclistes de totes les edats, organitzada pel Club Ciclista Tàrrega, i amb dos recorreguts possibles. El recorregut llarg de 103 kms amb 1.500m de desnivell positiu sortirà del Parc Esportiu a les 08h del matí i recorrerà la part sud de la comarca de l'Urgell i la Conca de Barberà, en l'espai comprés entre l'A2 i l'AP2, ciclant per carreteres locals poc transitades i passant pels nuclis de Verdú, Forès, Vallbona de les Monges o Maldà entre d'altres. El recorregut curt sortirà a la mateixa hora del mateix lloc i tindrà 83kms i 1100 m de desnivell positiu acumulat, compartint el primer tram del recorrgeut amb el circuit llarg i retllant a la segona meitat. Hi haurà 3 avituallaments en el curt i 4 en el llarg, a més d'assitència mecànica durant la marxa.

Es tracta d'una de les poques iniciatives cicloturistes exclusivament per a fèmines del calendari cicloturista català, que amb sort tindrà dues cites mes a la tardor a Girona i Barcelona, respectivament.

Més informació Pedals de Dona