La quarta Gerunda Road aplegarà diumenge més de 300 participants

25/10/2018
Cicloturisme

La quarta Gerunda Road aplegarà diumenge més de 300 participants

Diumenge, dins l’inici de les Fires de Sant Narcís de la ciutat de Girona, tindrà lloc una nova edició de la Marxa Cicloturista Gerunda Road, que ja s’ha convertit en un clàssic en aquestes dates.

La marxa tindrà dos recorreguts que els participants hauran d’escollir. Un de 98 quilòmetres i un altre de 135, tots dos per les carreteres del Gironès, La Selva i La Garrotxa i pensats per a tots els nivells de participants. Degut a les pluges de les darreres setmanes i pensant en la seguretat dels participants, s’ha anul·lat el tram entre Osor i El Pasteral. Es farà la baixada directe des d’Osor fins a Anglès, per després anar direcció Amer.

Els participants comptaran amb el recolzament d’assistència al final de cada grup, diferents avituallaments durant la marxa i al final els participants podran agafar forces en el “village” amb un bon esmorzar, obsequis i reconeixements a cada participant gràcies a la col·laboració de diferents marques que aposten per aquesta prova, que també està vinculada amb aportacions a Oncolliga.  

La recollida de dorsals es podrà fer el dia 27, entre 9-13 o 16-21 al establiment de Decathlon a Girona. També el mateix dia al Village abans de la sortida que tindrà lloc a les 9 del matí.