La segona edició de la Gran Fondo Lloret Costa Brava arriba dissabte

25/04/2019
Cicloturisme

La segona edició de la Gran Fondo Lloret Costa Brava arriba dissabte

Aquest dissabte 27 d’abril arriba a Lloret de Mar (Girona) una nova edició de la Gran Fondo Lloret Costa Brava, marxa cicloturista. Amb dos recorreguts, de 91 quilòmetres (1.400m de desnivel) i 162 quilòmetres (2.600m de desnivell), la jove marxa s’està obrint pas en el calendari, amb un recorregut de final i inici mediterrani però endinsant-se en l’interior per arribar als ports i paisatges de muntanya.

Els ports de l’Alt de Sant Grau (2ª categoria), Els Àngels (3ª), Alt de la Ganga (4ª), Romanyà de la Selva (2ª) i Mas Carboti (4ª) marquen el recorregut d’una Gran Fondo Lloret Costa Brava que s'estrenava l'any passat amb una primera edició on hi destacava la presència de Miguel Indurain i que recorre una bonica part de la geografia catalana, endinsant-se fins la ciutat de Girona  i l’Empordà per arribar a cotes tan atractives com Els Àngels o la carretera de la costa des de Sant Feliu de Guíxols a Lloret de Mar.

La arriba unint forces amb la Gran Fondo On Vélo Ciutat de Mataró del passat 17 de març, les quals han decidit formar un mini circuit de marxes primaverals. Tot i ser evidentment no competitives, les dues proves donaran un temps final als seus participants compartits. En las dos proves, es podrà rebre en el Welcome Pack un maillot Premium de la marca Inverse, patrocinador tècnic de las dues cites. Un més, la Gran Fondo Lloret Costa Brava s'inclou dins les activitats del Lloret Cycling Weekend.