La senyalització de Rocacorba, l´ Open Barcelona BTT i la Canonja, a XS Esports

22/02/2007
Cicloturisme

La senyalització de Rocacorba, l´ Open Barcelona BTT i la Canonja, a XS Esports

 

Resum de l´ emissió

 

Inauguració de la senyalització de la Pujada a Rocacorba

 

El dissabte 17de febrer, ha tingut lloc, a Banyoles, l?acte de presentació dels equips de competició del Club Ciclista Banyoles i la inauguració de la senyalització de la pujada a la muntanya de Rocacorba per carretera.

La senyalització consisteix en un conjunt de senyals a peu de carretera al llarg de tot el recorregut que va de Banyoles fins al cim de Rocacorba, amb un total de 13,8 km, i que va indicant al ciclista  els detalls de l?ascensió a cada punt quilomètric (percentatge del proper km., altitud, punt quilomètric de la ruta i distancia que resta fins el final del recorregut).

 

Open de Barcelona BTT -  Santa Perpetua de la Mogoda

 

El passat diumenge es va iniciar l´ Open de Barcelona de BTT a la localitat vallesana de Santa Perpètua de Mogoda en un esdeveniment organitzat pel club El Cau de la Bici com organitzador del pròleg d' aquest Open Barcelona que es presenta ser molt interessant amb cinc puntuables. Assenyalar el gran èxit de participació tant de grans i petits, amb 221 inscrits a la primera cursa i 73 a la Kids Cup. Un altre encert de l' organització de la prova fou l´ adequació del traçat desprès del diluvi del dia abans que va provocar que una part del circuit previst es tingués que canviar a última hora, ja que era impracticable.