La Terra de Remences arriba de nou amb places exhaurides

09/05/2018
Cicloturisme

La Terra de Remences arriba de nou amb places exhaurides

Aquest diumenge 13 de maig se celebra la gran data anual del cicloturisme català, una Marxa Cicloturista Terra de Remences que arriba a la seva 21a edició, de nou, amb una esforçada organització per part del Club Ciclista Bas i amb les seves 3.000 places exhaurides.

La cita garrotxina donarà el tret de sortida a la XXVIII Challenge Catalana de Cicloturisme i al IV Circuit Femení de Cicloturisme, que aquest mes de maig tindran diverses cites importantes amb la Montsec-Montsec i la Jufré Riuprimer. A més, serà lercera prova del XI Circuit Ciclopirineus 2018 de la Federació Catalana de Ciclisme.

La marxa cicloturista comptarà amb dos recorreguts: un de curt de 95 quilòmetres i un de llarg de 175, com sempre exigents amb les pujades a Capsacosta, Coll de Canes, Coll de Bracons i el Coll de Condreu, després del qual ja s'afronta el descens final fins a Sant Esteve d'en Bas.

A banda, amb l'organització del Club Ciclista Infantil Olot, dissabte a la tarda s'organitzarà també a Sant Esteve d'en Bas una prova de la Copa Catalana Infantil de carretera, la Remences Kids-38è Trofeu Primavera, que suposarà la quarta data del certamen.

Tota la informació de la XXI Marxa Cicloturista Terra de Remences.

Informació i inscripcions de la Remences Kids - 38è Trofeu Primavera.