La VI Marxa Jufré Riuprimer arriba plena de convidats de luxe

21/05/2018
Cicloturisme

La VI Marxa Jufré Riuprimer arriba plena de convidats de luxe

El proper diumenge 27 de maig se celebra la Marxa Jufré Riuprimer, marxa cicloturista organitzada per l'exciclista professional Josep Jufré amb el suport del Club Natació Vic ETB, que enguany arriba a la sisena edició amb més bona salut que mai. La prova, amb sortida i arribada a Santa Eulàlia de Riuprimer, poble natal del l'exciclista osonenc, es consolida com una de les cites ineludibles del calendari cicloturista català. 

Aquest 2018, la Marxa Jufré Riuprimer comptarà amb el carismàtic Joaquim “Purito” Rodríguez, com a convidat especial. També ha confirmat la seva participació l'actual ciclista professional de l'equip Mitchelton-Scott Carlos Verona. Els acompanyaran pilots de ral·lis, com el vencedor del Dakar Nani Roma, gran coneixedor de la zona i amb el qual Jufré ha iniciat una col·laboració amb la seva fundació, l'osonenc Gerard Farrés, i el destacat pilot de motociclisme Aleix Espargaró

En les últimes edicions, destacats exciclistes com Miguel Indurain, Àngel Edo i altres professionals catalans han estat els convidats especials de la prova, que segueix creixent any rere any com una de les més ben valorades del cicloturisme català per la qualitat dels serveis als participants i un recorregut atractiu. Els dos recorreguts d'aquesta edició, de 154 i 111 quilòmetres, transcorren pels millors paratges de les comarques d'Osona, el Berguedà i el Bages en unes carreteres tranquil·les ideals per a la pràctica del ciclisme.

Tota la informació de la prova, a www.jufrecycling.com.