La XI edició de la Montsec-Montsec, aquest dissabte amb inscripcions exhaurides

14/05/2019
Cicloturisme

La XI edició de la Montsec-Montsec, aquest dissabte amb inscripcions exhaurides

La XI edició de la cicloturista Montsec-Montsec tornarà a omplir aquest dissabte les carreteres d'aquest massís muntanyenc del pre-Pirineu català amb els 1000 inscrits que van exhaurir les inscripcions amb poc més d'un mes.

I es que la cicloturista noguerenca, organitzada com sempre pel CC Balaguer i que sortirà de Balaguer puntualment a les 08.00h, és una de les més valorades del panorama català i estatal. Presenta, com cada any, tres recorreguts per a tots els nivells: el Gran Fondo amb 190kms i 3300m de desnviell positiu comparteix el primer tram amb la resta de recorreguts (ascensos a Vilanova de la Sal i Àger) per desviar-se després cap al Coll de Comiols i Hostal Roig, finalitzant de nou com la resta d'ititneraris per l'Alt de Fontllonga. El Mig Fons té 140kms i 2050m de desnivell, i sortejarà Vilanova de la Sal, Àger i Comiols com a principals dificultats. Per últim, la opció més asequible és el recorrgeut Challenge de 80kms i 1300m de desnivell positiu, on es passen Vilanova de la Sal, Àger i Fontollonga com a principals dificultats.

A destacar en aquesta edició, les fèmines inscrites han superat per primer cop el centenar, fet que fa estar especialment satisfets als organitzadors. La marxa, que compta amb nombrosos col·laboradors i sponsors, comptarà com cada any amb servei de dinar, massatges, carpes de productes de ciclisme, assistència mecànica, els ja mítics avituallaments i maillot de finisher. La recollida de dorsals es podrà fer divendres de 18 a 21h o el mateix dia de 06.30h a 07.30h.
Puntuarà pel Circuit Ciclopirineus, pel Circuit Femení de Cicloturisme, i per la Challenge Catalana de Cicloturisme. 

Més informació