Marxa Cicloturista Internacional "LA CERDANYA CYCLE TOUR "

24/08/2017
Cicloturisme

Marxa Cicloturista Internacional "LA CERDANYA CYCLE TOUR "

El Club Ciclista Alp - La Molina, que dirigeix Joaquim Camacho, ja ho té tot a punt per celebrar la segona edició de la Marxa Cicloturista La Cerdanya Cycle Tour que arriba amb destacades novetats i amb la il·lusió de repetir l' èxit del 2016. Entre els canvis cal destacar les noves tres rutes per escollir amb la més llarga de 200 km pels mes experimentats i atrevits que té el nom de l "Endurace" amb un recorregut per Lles de Cerdanya , La Molina i Cerdanya Francesa amb les pujades de Font Romeu, Coll de la Llosa, Coll de la Creu i Els Angles, i les altres dues rutes seran "La Medial" de 158 km i "Sport" de 128 km. La localitat d' Alp serà el punt de sortida de les tres rutes a les 8 del matí des de el Palau de Congressos i Esports.
Una altra novetat important és que la marxa s'incorpora al Circuit Internacional Gran Fondo World Tour que serà l'única que ho fa a nivell estatal.
La marxa també comptarà amb totes les atencions i serveis necessaris per gaudir de una marxa d'alt nivell i amb tots els encants de la Cerdanya Catalana i Francesa. Per inscripcions i més informació a: www.lacerdanyacycletour.com