Nous recorreguts i distàncies per la Cerdanya Cycle Tour 2018

13/08/2018
Cicloturisme

Nous recorreguts i distàncies per la Cerdanya Cycle Tour 2018

En pocs dies es tancarà el plaç per inscriure's a l'edició 2018 de la Cerdanya Cycle Tour, la marxa cicloturista que enguany presenta nous recorreguts i distàncies per les 3 opcions que l'organització disposa per fer la marxa: Sport, Medieval i Endurance.

La cita és el proper diumenge 2 de setembre, data fidel en el calendari de la prova. Aquest any s'evita una de les pujades més típiques de la zona de la Cerdanya, privilegiada i molt concorreguda pels ciclistes, com és Lles de Cerdanya. En canvi, els participants descobriran aquest any uns paratges excepcionals per la pràctica del cicloturisme al Conflent i el Capcir, a la zona d'Ayguatèbia i Railleu, que enllaçarà el Col de la Llose amb el Col de Creu. D'aquesta manera s'ajusta el quilometratge de totes les rutes, constant la més curta "Sport" de 86kms, la mitjana "Medieval" de 140km i la llarga "Endurance" de 175kms.

Al moment de formalitzar la inscripció també es pot adquirir de forma opcional el maillot commemoratiu de la prova, fabricat per la firma Inverse.

A més de les inscripcions, al web també hi trobareu altre tipus d'informació d'interés com allotjaments, lloguer de bicis, etc. Les inscripcions es poden realitzar fins el 28 d'agost.

Més informació i inscripcions