Presentada la ciclocturista WEAREDLAX Gran Fondo David de la Cruz

06/12/2018
Cicloturisme

Presentada la ciclocturista WEAREDLAX Gran Fondo David de la Cruz

El dimecres 5 de desembre de 2018 es va presentar la WEAREDLAX Gran Fondo David de la Cruz que retrà homenatge a David de la Cruz, corredor ciclista professional de l’equip Team Sky, qui guarda un estret vincle amb la Costa Brava, espai que l’ha vist créixer com a ciclista.

De la Cruz ha agraït a Palamós i al Patronat de Turisme Costa Brava Girona el suport rebut i les facilitats a nivell d’infraestructures que el municipi facilitarà a l’organització i el, sens dubte, marc incomparable on tindrà lloc la sortida i arribada d’aquesta prova que serà precedida d’un dissabte que acollirà els/les participants amb la ‘Fira del Corredor’ i recollida de Welcome-Pack, a més de la celebració de diverses activitats paral·leles programades. Així mateix, el dia de la marxa, diumenge 5 de maig de 2019, i darrere de la sortida de tots/totes els/les participants a les 8 h, tindrà lloc la celebració de la Copa Catalana de Ciclisme Infantil, que precedirà l’arribada dels primers participants que es preveu al voltant de les 11:45 h.

L’alcalde de Palamós, Sr. Lluís Puig, ha volgut agrair al ciclista professional i al Club Ciclista Palafrugell la proposta per apropar un esdeveniment d’aquestes característiques a la població, destacant la importància tant a nivell de la pràctica esportiva, com de l’impacte positiu que té per al territori, i oferint, així mateix, tota la col·laboració que des del consistori local es pugui facilitar.

El Sr. Raúl Rubio, membre del Comitè Organitzador i representant del Club Ciclista Palafrugell, ha detallat, juntament amb de la Cruz, aspectes organitzatius i atractius del recorregut del que promet ser, amb certesa, un esplèndid cap de setmana ciclista.

El dia 15 de gener de 2019 el lloc web de l’acte, www.wearedlax.com, obrirà les seves portes per tal que tots/totes els/les amants del ciclisme que vulguin gaudir d’aquesta sensacional jornada ciclista en un entorn inigualable puguin realitzar les seves inscripcions. De moment, la pàgina web ofereix la possibilitat de consultar els diversos recorreguts pels que podrà discórrer tothom que vulgui prendre-hi part. Amb tota seguretat, aquest mateix dia coneixerem el disseny del mallot que l’organització té preparat per a tots/totes els/les participants.