S'apropa el tancament d'inscripcions de l'Alp-Cerdanya Cycle Tour

14/07/2022
Cicloturisme

S'apropa el tancament d'inscripcions de l'Alp-Cerdanya Cycle Tour

La 7a edició de la marxa Alt-Cerdanya Cycle Tour, l'anomenada cicloexperiència dels Pirineus, tanca el període d'inscripció el proper 19 de juliol amb l’objectiu d’arribar al miler de participants. La cita és el diumenge 24 de juliol, a Alp, sortida i arribada d’una nova edició de la marxa que ha esquivat la pandèmia i s'ha celebrat ininterrompudament aquests anys. Amb tres recorreguts diferents, la prova està inclosa en els calendaris del Circuit Català de Gran Fons i la Xallenge Catalana de Mitja Distància de la FCC.

L' Alp-Cerdanya Cycle Tour ha esdevingut una referència per als amants del cicloturisme nacional i internacional. Amb lleugeres variacions del recorregut, que sumen algun quilòmetre més i una mica més de desnivell acumulat, les tres rutes a triar pels participants de l' Alp-Cerdanya Cycle Tour són: Sport 89 km (1.267 D+), Medial 145 km (2.637 D+) i Endurance 185 km (3.635 D+), de manera que cada ciclista pot formar part d'aquesta experiència ciclista segons els seus objectius i característiques.

Tots els participants tenen assegurat el maillot commemoratiu de l'Alp-Cerdanya Cycle Tour 2022 produït per la marca Inverse, que està inclòs a la bossa del corredor amb la inscripció. La novetat d'aquesta edició és que a més del maillot, els participants podran adquirir peces complementàries amb el disseny commemoratiu de l'Alp-Cerdanya Cycle Tour per completar l'equipació, com una armilla i un culot.

Els inscrits, a més, poden participar en les diferents promocions i sortejos que es duen a terme als perfils oficials de l’Alp-Cerdanya Cycle Tour a les xarxes socials.

Fotografia: Alp-Cerdanya Cycle Tour