Torna l'Estada Catalana del Cicloturisme els propers 22, 23 i 24 de febrer

22/01/2019
Cicloturisme

Torna l'Estada Catalana del Cicloturisme els propers 22, 23 i 24 de febrer

Enguany arriba ja la XXVI edició de l'Estada Catalana de Cicloturisme, que se celebrarà entre els propers dies 22, 13 i 14 de febrer. Per quarta vegada l’Estada tindrà lloc a Cambrils Park Sport Village, un resort esportiu situat a la ciutat costera de Cambrils amb una enorme experiència en esdeveniments esportius. Cycling Costa Daurada, organitzador de la Gran Fondo Cambrils Park i el Campus Melcior Mauri, entre d’altres, s’encarrega de la logística per assegurar un cap de setmana ideal.

La zona de la Costa Daurada, amb el Priorat i el Montsant, resulta ideal per la pràctica de ciclisme, sobretot a l’hivern. Les carreteres sense trànsit i el clima suau possibiliten pedalar a tots els nivells durant tot l’any. Les rutes es faràn en grups que tindràn un guia ciclista expert, un vehicle d’assistència i avituallaments en ruta.

L’Estada inclou totes les comoditats per assegurar als participants tres dies perfectes: allotjament a pensió completa als apartaments Mediterrània de Cambrils Park Sport Village, un obsequi sorpresa de benvinguda per la teva participació a l’esdeveniment, una sessió d’spa de regal, entrada gratuïta al gimnàs del resort, box privat on desar bicicletes, pack de fotografies professionals, visita als Jardins del Parc Samà i a Cambrils amb trenet turístic (pels acompanyants) i degustació dels fantàstics vins Denominació d’Origen Priorat i Montsant.