Tot a punt per a la tercera edició de La Cerdanya Cycle Tour

29/08/2018
Cicloturisme

Tot a punt per a la tercera edició de La Cerdanya Cycle Tour

Ja queda molt poc per a la celebració de la Cerdanya Cycle Tour 2018. La tercera edició d'aquesta marxa cicloturista tindrà lloc el diumenge 2 de setembre amb sortida i arribada a Alp, i ho farà presentant nous recorreguts i distàncies per a les tres opcions de ruta: Sport, Medial i Endurance.

El pròxim dijous 30 d'agost es tancarà el termini per realitzar inscripcions, però encara és possible reservar dorsal per la Cerdanya Cycle Tour. El formulari d'inscripcions està disponible a la web oficial de la prova, així com la reserva d'allotjament i altres serveis complementaris, com el lloguer de bicicletes o el transport. El seu preu és de 45 € per als ciclistes federats i de 57 € per als que no ho estiguin i necessitin segur.

Tots els participants en aquesta marxa rebran una bossa de benvinguda amb diversos productes. Aquella que l'acabin obtindran, a més, un diploma digital amb el seu resultat que es podran descarregar a la web de l'esdeveniment, on també es pot adquirir el mallot i el culot commemoratiu de la prova, que novament ha estat confeccionat per la marca Inverse.

L’organització de la Cerdanya Cycle Tour ha preparat atractives novetats per a aquesta edició 2018. La possibilitat d'escollir entre tres recorreguts i nous perfils en les rutes d'anys anteriors, tant a la zona catalana com francesa, seran un al·licient més per els participants, que podran gaudir de la bellesa natural de la vall de la Cerdanya, al cor dels Pirineus i un dels més grans d'Europa.

Aquest any s'evita una de les pujades típiques de la zona -fixa en les dues edicions anteriors- com és Lles de Cerdanya, però a canvi els participants descobriran uns paratges excepcionals per recórrer amb bici al Conflent i el Capcir, a la zona de Ayguatébia i Railleu, que enllaçarà al Coll de la Llosa amb el Col de Creu.

Així, la Cerdanya Cycle Tour 2018 presenta nous recorreguts i distàncies per a les tres opcions de marxa. Totes elles tindran inici i final a Alp, i comptaran amb avituallaments sòlids i líquids: l'Endurance tindrà 175 quilòmetres i 3.461 metres de desnivell positiu acumulat, la Medial, 140 km i 2.556 m de desnivell, i la Sport, 86 km i 1.185 m de desnivell.

La Cerdanya Cycle Tour és una marxa cicloturista no competitiva, de manera que no hi ha una classificació, tot i que sí es publicaran els temps de pas de cada corredor, el llistat per ordre d'arribada i la mitjana de velocitat. A més, es concediran premis simbòlics en diferents categories, com el primer participant masculí i femení, el de més edat, el més jove, el club ciclista més nombrós o el vingut de més lluny.