Tres itineraris a la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec, que compleix tretze edicions

11/05/2023
Cicloturisme

Tres itineraris a la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec, que compleix tretze edicions

El dissabte 20 de maig es celebrarà la 13a Marxa Cicloturista Montsec-Montsec, amb sortida i arribada a Balaguer en les distàncies de 190, 140 i 80 km. La marxa es va presentar el dijous 4 de maig amb la presència del vicepresident del Club Ciclista Balaguer, Jordi Ribalta; el president del Club Ciclista Terraferma, Arturo Santiveri; la vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach, i el delegat de la Federació Catalana de Ciclisme i secretari del CC Balaguer, Víctor Saiz.

La marxa –que està a punt de tancar inscripcions amb 1.000 participants– compta amb tres recorreguts: el Gran Fons, amb 190 km i 3.300 metres de desnivell acumulat; el Mig Fons, amb 140 km i 2.050 metres de desnivell, i el Challenge, amb 80 km i 1.300 metres de desnivell, una proposta que vol apropar participants amb diferents nivells d’exigència.

Com a novetat, les rutes Gran Fons MM190 i Mig Fons MM140 passen a formar part del Circuit Català de Llarga Distància. La ruta Challenge MM80 no té variacions i continua dintre del circuit Xallenge Catalana de Mitja Distància. Una altra de les novetats és que, coincidint amb els actes de celebració del 40è aniversari del Club Ciclista Terraferma, enguany els exciclistes Abraham Olano, Mathieu Hermans i Toni Marin faran una xerrada el dia abans al Centre Cívic de Balàfia. Aquests reconeguts ciclistes assistiran l’endemà a la sortida de la Marxa.