Comunicat: calendari adaptat a la situació actual Covid-19

24/03/2020
Federació

Comunicat: calendari adaptat a la situació actual Covid-19

Davant de la incertesa provocada per la crisis sanitària arrel del Covid-19, i tenint en compte la situació actual del país amb un estat d'alarma decretat i confinament que es perllongarà fins, com a mínim, l'11 d'abril, us fem a mans de les decisions preses per la Junta Directiva de la Federació Catalana de Ciclisme respecte el nostre calendari oficial de totes les modalitats, amb l'objectiu de disposar d'un nou calendari adaptat a la situació:
 
 • Tenint en compte la situació actual, la FCC ha decidit, de forma preventiva, suspendre totes les proves programades en el calendari fins al diumenge 10 de maig, inclòs
 • La FCC ha decidit establir una ampliació de calendari de competició, especialment adreçat a proves de BTT i carretera, que finalitzarà el diumenge 29 de novembre, inclòs.
 • Totes les proves suspeses en aquest període (fins al 10 de maig) tindran l'opció d'un canvi de data amb condicions
  • Tindran prioritat de data els Campionats de Catalunya.
  • Les proves programades en el mes de setembre estan protegides tenint en compte la data original ja sol·licitada.
  • Com a norma general, per carretera i BTT es podran sol·licitar noves dates a partir del dissabte 3 d'octubre.
 • Per les proves ajornades, es tindràn en compte els avals o drets federatius satisfets en el període d'inscripció del 2020 i en el cas de suspensió sense ajornament, la FCC en farà una reserva per la temporada 2021, respectant les dates originals i aportacions satisfetes per l'organitzador. 
 • La sol·licitud pel canvi de dates haurà de ser validada pel coordinador de la modalitat i el Delegat Territorial. 

De qualsevol manera, seguirem amb atenció les decisions preses per les autoritats competents els propers dies, així com l'evolució de la situació a Catalunya. Així mateix, seguim en contacte amb la RFEC i la resta de Federacions.
Demanem de nou al col·lectiu ciclista seguir al peu de la lletra totes les indicacions donades, limitar les sortides de casa a les imprescindibles i no utilitzar la bicicleta per oci en cap cas.

Barcelona, 24 de març 2020