Comunicat: noves mesures per les regions en Fase 2

28/05/2020
Federació

Comunicat: noves mesures per les regions en Fase 2

El dia 27 de maig es va publicar al BOE l'Ordre SND 445 segons la qual es flexibilitzen les limitacions per la pràctica esportiva a l'aire lliure en els territoris que ja es troben a la Fase 2, amb entrada en vigor de forma immediata.

A nivell català recordem que aquests territoris són, a data d'emissió d'aquest comunicat, les regions sanitàries de Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona, Alt Pirineu i Aran. Per aquestes regions en Fase 2 les noves condicions per practicar ciclisme diuen que es podrà fer activitat esportiva de forma individual o en grups de fins a 15 persones, respectant totes les mesures de distanciament social (no es pot anar a roda) i d'higiene marcades, en qualsevol franja horària a excepció de les reservades als majors de 70 anys (de 10 a 12h i de 19 a 20h). El límit per tots els esportistes, federats i no federats, serà el de la regió sanitària on es tingui la residència. Pels esporrtistes d'Alt Nivell i ARC les condicions no canvien. 

Pels territories en Fase 1, les condicions són les mateixes que ja es van fer públiques en el comunicat del dia 24/05.

Documents d'interés

La Federació Catalana de Ciclisme continua demanant sentit comú i responsabilitat davant la pràctica esportiva, minimitzant riscos i no allargant les sortides més del necessari, i complint escrupolosament les mesures decretades per les autoritats competents. No oblidem que seguim lluitant contra una pandèmia molt seriosa.

També us recordem que les Delegacions de la FCC arreu del territori continuen tancades al públic. Les llicències federatives s'envien a les adreces de cada club. Igualment es pot descarregar digitalment la llicència des de la APP, mentre no arriba el plàstic: Android o iPhone

Aquest comunicat informatiu es realitza en base a la intepretació conjunta amb les altres federacions ciclistes estatals i la RFEC de les ordres emeses pel BOE, així com de les particularitats del territori català, segons la informació de la Secretaria General de l'Esport i/o el Departament d'Interior, i d'UFEC. La intenció és intentar aglutinar tota la informació d'interès pel col·lectiu ciclista, tenint en compte que la Federació Catalana de Ciclisme no legisla ni dicta les normatives i, per tant, la informació d'aquest comunicat no és oficial ni vinculant.

Junta de la Federació Catalana de Ciclisme
Barcelona, 28/05/2020