Comunicat oficial: suspeses totes les activitats d'aquest cap de setmana

07/08/2021
Federació

Comunicat oficial: suspeses totes les activitats d'aquest cap de setmana

D'acord a la Resolució INT/2641/2021 d'11 d'agost publicada al DOGC avui per la qual s'estableixen determinades restriccions atesa l'activació simultània dels plans PROCICAT, INFOCAT i el PLA ALFA en nivell 3 a determinats municipis catalans, sumat a l'avís preventiu del Departament de Medi Ambient per nivells moderats de contaminació de l'aire per partícules en suspensió PM10 a tot Catalunya, la Federació Catalana de Ciclisme fent cas a les recomanacions establertes per les autoritats competents, i d'acord també amb els organitzadors i institucions afectades, acorda suspendre tota activitat a l'aire lliure mentre duri la vigència de la citada resolució (des de les 12:00h de divendres 13 d’agost fins a les 00:00h de dimarts 17 d’agost).

En concret això afecta a les competicions següents, que no es disputaran aquest cap de setmana com estava previst:

  • Copa Critèrium - Trofeu Sant Llorenç de la Galera (Montsià)
  • Copa Catalana Cadet i Xallenge Veterans - 56è GP Festa Major Malgrat de Mar (Maresme)
  • Copa Critèrium - Cursa Ciclista del Pla de Santa Maria (Alt Camp)

En cas que es puguin celebrar en una altra data, s'informarà oportunament.

Així mateix i d'acord als dos primers punts de la Resolució que segueixen, cal limitar la mobilitat durant tot el cap de setmana i mentre duri aquesta situació, en qualsevol modalitat ciclista i tant les sortides al medi natural -i especialment en zones boscoses- com les activitats derivades d'Escoles, campus, estades i similars d'Escoles de Ciclisme.

1. La suspensió, amb retorn a punt d'origen, de totes les activitats d'educació en el lleure de tipus acampada, ruta i ruta esportiva, així com d'aquelles activitats esportives que es desenvolupin en el medi natural i altres que tinguin condicions equivalents.
2. La restricció de les activitats vinculades als casals de vacances, colònies i estades esportives i equivalents, a l'entorn immediat de les edificacions on es faci la pernocta.

Enllaços d'interés

Junta de la Federació Catalana de Ciclisme
Barcelona,12/08/2021