Concentració en memòria del ciclista assassinat Raúl Zarzuelo

17/03/2023
Federació

Concentració en memòria del ciclista assassinat Raúl Zarzuelo

El proper 19 de març farà un any que un conductor va assassinar al ciclista Raúl Zarzuelo i va deixar greument ferits i amb seqüeles de per vida a Marc i David. És per això que el diumenge 19 de març a les 9.00h s'ha convocat una mobilització a Terrassa per reivindicar que la llei no protegeix als ciclistes i la justicia no és prou contundent amb la gent que agafa el volant en males condicions o que té conductes violentes en vers als ciclistes. La concentració serà a la rotonda de Can Petit, a la cruïlla de l'Avinguda Font i Sagué i Carretera de Castellar.

La familia dels afectats demana ajuda i vol repetir l'acte que es va organitzar l'any passat per reclamar la justicia que se'ls nega i per reclamar el dret com a persones usuaries de la via pública a utilitzar les carreteres amb total seguretat. L'acte compta amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme, que una vegada més hi serà present amb la presència del responsable de la Comissió de seguretat viària, Salvador Bigas, i demana a tot el col.lectiu ciclista que també hi participi. La concentració també compta amb el suport dels màxims responsables polítics dels municipis on es farà l'acte, Terrassa i Matadepera.

 
Primer hi haurà una concentració a les 9.00h, on es llegiran diferents manifestos per part de les families afectades i responsables de diferents entitats, es faran captures del moment per fer força davant la llei i després hi haurà una marxa lenta neutralitzada de 2 kms fins al lloc de l'accident, on es faran diferents ofrenes i homenatges. Es preveu que tingui una durada d'una hora i mitja.