Convocada per al 24 de maig una reunió per coordinar els usos de l'espai de Les Gavarres

17/05/2023
Federació

Convocada per al 24 de maig una reunió per coordinar els usos de l'espai de Les Gavarres

La Federació Catalana de Ciclisme, a través de la Delegació Territorial de Girona, i el Consorci de les Gavarres han convocat el proper dimecres 24 de maig a les 18.00 hores una reunió presencial per coordinar els usos de l'espai de Les Gavarres i les curses BTT que afecten al massís.

La reunió serà a la Delegació Territorial de Girona de la FCC (Carrer Gaspar Casals, 12, 4t 2a) amb la presència de Carles Ferrer, delegat territorial de Girona de la FCC, i Quim Gubau, representant del Consorci de les Gavarres. Hi estan convocades totes aquelles entitats llurs activitats esportives es duen a terme al massís de les Gavarres i qualsevol club que tingui interès en fer una activitat en aquesta zona. La trobada no té com a objectiu limitar l'ús de l'espai, sinó coordinar-lo amb el Consorci que en representa els propietaris forestals.

Ordre del dia:

  1. Revisar proposta ordenança reguladora d'activitats esportives a Les Gavarres
  2. Proposta de crear un grup de treball amb el Consorci de les Gavarres i representants de la propietat forestal per consensuar amb antelació traçats i calendari anual de les activitats organitzades