Convocada per al dissabte 11 de maig l’Assemblea General de la FCC

10/05/2019
Federació

Convocada per al dissabte 11 de maig l’Assemblea General de la FCC

La Federació Catalana de Ciclisme ha comunicat a tots els Clubs afiliats la Convocatòria de l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA a celebrar el pròxim dia 11 de maig de 2019, dissabte, a les 9:30 hores en primera convocatòria i a les 10 hores en segona convocatòria, a la Sala d’actes Narcís Masferrer en el Velòdrom d’Horta-Miquel Poblet (Passeig Vall d’Hebron, 185-201, porta 16, 08035-Barcelona).

Seguidament, després de celebrar l'Assemblea General Ordinària, el mateix dia i en el mateix lloc, es celebrarà l'ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA.

La informació, pel que fa a les matèries que són objecte de les dues Assemblees, es pot trobar clicant al bàner ASSEMBLEA GENERAL FCC 2019 de la pàgina web federativa.

Recordem que el termini de presentació per escrit de propostes dels assembleistes per a ser incloses a l’agenda de l’Assemblea, queda obert fins al dia 26 d’abril de 2019. Recordem també que la representació de les entitats esportives recau en el president, o en el cas d’impossibilitat manifesta, en la persona que ocupi la vicepresidència.