Convocada per al dissabte 22 d'Abril Assemblea General de la FCC

16/04/2017
Federació

Convocada per al dissabte 22 d'Abril Assemblea General de la FCC

La Federació Catalana de Ciclisme ha comunicat a tots els Clubs afiliats la Convocatòria de les ASSEMBLEES  ORDINARIA  I  EXTRAORDINARIA  per al dissabte 22 d’abril de 2017,  a les 10;30 en primera convocatòria i a les 11 hores en segona convocatòria, a la Sala de Briefing del Circuit de Barcelona-Catalunya.
La informació, en quant a les matèries que són objecte de les Assemblees Ordinària i Extraordinària, i el plànol de situació del Parking i la Sala de Briefings dins de les instal·lacions del Circuit de Barcelona- Catalunya, es pot trobar clicant al banner ASSEMBLEA GENERAL FCC 2017 de la pàgina web federativa,     
Recordem  que la representació de les entitats esportives recau en el president, o en el cas d’impossibilitat manifesta, en la persona que ocupi la vicepresidència.
El motiu de la convocatòria de l’Assemblea a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya és la celebració els dies 22 i 23 d’abril de la  segona edició del BiCircuit Festival, un cap de setmana dedicat exclusivament al món de la bicicleta. Us invitem a gaudir de les proves esportives programades i podeu trobar tota la informació a la web  www.bicircuit.cat
El programa esportiu del mati del dissabte inclou, entre altres proves esportives,  la cursa de Copa Catalana Cadets (H/D) i Juniors (D) organitzada per la Federació Catalana, amb sortida a les 9:30h.
A les 11.00 h  iniciarem l’Assemblea Ordinària de la FCC i seguidament l’Assemblea Extraordinària.
A partir de les 9:30h, al Restaurant-bar del Circuit disposareu d’un servei obert d’esmorzar (imprescindible recollir ticket a la entrada de la Sala de Briefing)