​Convocada per al dissabte 25 de juliol l’Assemblea General de la FCC

22/06/2020
Federació

​Convocada per al dissabte 25 de juliol l’Assemblea General de la FCC

La Federació Catalana de Ciclisme ha comunicat a tots els Clubs afiliats la Convocatòria de l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA de la Federació Catalana de Ciclisme que tindrà lloc per videoconferència en temps real en imatge i so dels assistents en remot el dia 25 de juliol de 2020, dissabte, a les 9.30 hores en primera convocatòria i a les 10 hores en segona convocatòria. 

Per garantir la identificació dels assistents a la videoconferència, els Clubs hauran de confirmar assistència fins 48h abans de la reunió, identificant el seu representant i adjuntant la documentació acreditativa per e-mail a cadascuna de les delegacions territorials.

La representació de les entitats esportives recau en la persona del president, o en el cas d’impossibilitat manifesta, en la persona que ocupi la vicepresidència.

La informació, quant a les matèries que són objecte de l’Assemblea General Ordinària, es pot trobar clicant aques enllaç ASSEMBLEA GENERAL FCC 2020.

Recordem que el termini de presentació per escrit de propostes per a ser incloses a l’agenda de l’Assemblea, amb el suport del 10% dels assembleistes, queda obert fins al dia 10 de juliol de 2020.