Convocada per al dissabte 27 de maig l’Assemblea General de la FCC

02/05/2023
Federació

Convocada per al dissabte 27 de maig l’Assemblea General de la FCC

La Federació Catalana de Ciclisme ha comunicat a tots els Clubs afiliats la Convocatòria de l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA a celebrar el pròxim dia 27 de maig de 2023, dissabte, a les 9:30 hores en primera convocatòria i a les 10 hores en segona convocatòria, a la Sala d’actes Narcís Masferrer en el Velòdrom d’Horta Miquel Poblet, Passeig Vall d’Hebron, 185-201, porta 16, 08035-Barcelona.

Seguidament, després de celebrar l'Assemblea General Ordinària, el mateix dia i en el mateix lloc, se celebrarà l'ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA. La informació, pel que fa a les matèries que són objecte de  les dues Assemblees, es pot trobar clicant al bàner ASSEMBLEA GENERAL FCC 2023, també situat a la portada de la pàgina web federativa.

Recordem que el termini de presentació per escrit de propostes dels assembleistes per a ser incloses en l’agenda de l’Assemblea, queda obert fins al dia 12 de maig de 2023. Recordem també que la representació de les entitats esportives recau en el president, o en el cas d’impossibilitat manifesta, en la persona que ocupi la vicepresidència.