COVID-19: Declarat l'Estat d'Alarma. Prohibit sortir amb bici

14/03/2020
Federació

COVID-19: Declarat l'Estat d'Alarma. Prohibit sortir amb bici

Davant del recent anunci de l’Estat d’Alarma per part del Govern, la Federació Catalana de Ciclisme vol mantenir la seva crida a seguir el peu de la lletra totes les instruccions que s’estan donant des dels estaments i institucions autoritzades.

Pel que fa a la pràctica del nostre esport, amb l'estat d'alarma queden prohibides les sortides d'oci amb bicicleta. Es limita la circulació als motius estrictament necessaris, com són l’adquisició d’aliments i productes farmacèutics, assistència a centres sanitaris, desplaçament al lloc de treball, retorn a la residència habitual, assistència i cura de persones dependents, desplaçament a entitats financeres i altres causes de força major. Tot això exclou qualsevol sortida amb bicicleta.

És per això que qualsevol accident esportiu passarà a ser considerat negligent, quedant-ne així suspesa la cobertura de les assegurances, i comportant problemes legals. 

Per evitar el col·lapse del sistema sanitari, fem una crida a complir amb el confinament, realitzant tan sols els desplaçaments estrictament necessaris i sent responsables amb nosaltres mateixos, amb els nostres i amb tota la societat.

En la mateixa línia, anunciem que les Delegacions Territorials de la FCC tanquen les seves oficines físiques fins a nova ordre. Per qualsevol consulta us podeu adreçar als correus electrònics respectius:

info@ciclisme.cat
tarragona@ciclisme.cat
girona@ciclisme.cat
lleida@ciclisme.cat
terresdelebre@ciclisme.cat

Gràcies per la vostra col·laboració. Si hi ha qualsevol novetat, s'iinformarà degudament a través de ciclisme.cat i tots els perfils socials de la FCC.

#ensquedemacasa #quedatacasa