Demà es presenta el Bike Show BCN al exterior del Palau Sant Jordi

13/03/2006
Federació

Demà es presenta el Bike Show BCN al exterior del Palau Sant Jordi

 

Turisme de Catalunya dóna suport a aquest esdeveniment al voltant del món de la bicicleta que tindrà lloc a l'Anella Olímpica de Montjuïc al Palau Sant Jordi de Barcelona del 7 al 9 d'abril.

 

Turisme de Catalunya patrocinarà el Bike Show BCN, el primer esdeveniment de caràcter professional i popular al voltant del món de la bicicleta. L'espectacle esportiu engloba 3 vessants principals: professional, una fira del sector de la bicicleta, participatiu amb competicions esportives i activitats a la mida de tot tipus de públic i, finalment, un gran espectacle amb exhibicions, demostracions i animació de diversos espais. Demà a les 11,30 dimarts 14 de març hores es farà la presentació d'aquest saló a l'exterior del Palau Sant Jordi.

El director de Turisme de Catalunya, Ignasi de Delàs, estarà present a la presentació juntament amb el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Alfons Molist, els organitzadors de l'esdeveniment i la resta d'entitats que hi donen suport així com els ciclistes Melcior Mauri (carretera) i Dani Comas (trial).

 

Nota de Turisme de Catalunya