El descens de Sant Andreu de la Barca prepara una especial 25ª edició

23/02/2018
DH

El descens de Sant Andreu de la Barca prepara una especial 25ª edició

Un any més, arriba la gran cita en el descens nacional i internacional a Sant Andreu de la Barca. A més, aquest any se celebra la 25ª edició, i serà entre els dies 10 i 11 de març.

A diferència de les últimes edicions, enguany, el Descens de Sant Andreu de la Barca Gran Premi RockShox serà puntuable per la UCI, un fet molt valuós pels corredors que volen pujar en el rànquing i aconseguir punts a nivell internacional.

De nou, Sant Andreu de la Barca serà l'epicentre internacional del DH, i concentarà els millors riders tant a nivell internacional com internacional ja que, com està sent costum en els últims anys, la cursa tindrà convidats de luxe que faran molt més atractiva aquesta vint-i-cinquena edició.

La organització corre a càrrec del Moto Club Sant Andreu de la Barca, que tot i aquests vint-i-quatre anys organitzant l'esdeveniment, té més ganes que mai després de l'èxit de la passada edició. En la organització també hi participa Esportssab i al botiga local OM Bicis.

Per estar atents a l'inici de les inscripcions i la resta de notícies relacionades amb la cursaa, es pot connectar amb les seves pàgines de Facebook i Instagram.