El DH de Sant Andreu de la Barca arriba amb la màxima categoria internacional

02/03/2020
DH

El DH de Sant Andreu de la Barca arriba amb la màxima categoria internacional

Un any més, arriba la gran cita en el descens internacional de Sant Andreu de la Barca, que enguany celebra la seva 27a edició el cap de setmana del 7 i 8 de març. La localitat baixllobregatina tornarà a ser l'epicentre del DH on es concentraran els millors riders tant a nivell nacional com internacional, ja que, com ha estat habitual des de fa anys, hi seran uns convidats de luxe.

El XXVII Descens Sant Andreu de la Barca Gran RockShox Premi Diputació de Barcelona serà aquest any 2020  prova del Open d’Espanya de Descens, a més de ser puntuable per a la UCI C1, màxima categoria internacional. Tant si vols puntuar a l'Open com si vols pujar a la classificació UCI, no pots faltar a la gran cita.

Com sempre, l'organització corre a càrrec del Moto Club Sant Andreu de la Barca, que porta ja 26 anys organitzant la prova d'una manera impecable. I com no podria ser d'altra manera, l'esforç en fer-ho cada vegada millor està en el seu ADN. En l'organització també participa Esportssab i la botiga local OM Bicis.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a través de la web oficial de la Federació Catalana de Ciclisme, la de la RFEC i de la pròpia web del club.