Telma Torregrossa i Loic Bruni s'imposen al DH La Sorrera

01/03/2020
DH

Telma Torregrossa i Loic Bruni s'imposen al DH La Sorrera

Més de 150 bikers s'han apropat avui fins a la Sorrera Bike Park en la prova inaugural de la temporada de DH, puntuable per la Copa Catalana de l'especialitat, organitzada de forma brillant pel Club BTT La Garriga. 

En categoria masculina el vigent campió mundial Loïc Bruni (Specialized Gravity) s'ha imposat amb solvència fent bons els pronòstics que el donàven, com no podia ser d'altra forma, com el màxim favorit. El francès, que ha guanyat 4 dels 5 darrers campionats mundials de DH, ja era el millor en les classificatòries marcant un temps de 3' 25", seguit de relativament aprop de Ignasi Jorba (MC Sant Andreu), Dani Tell (Or Bikes) i Edgar Peyra (Orco Bicycles) que estrenava categoria elit. Els juniors Adrian González (IJ Racing Team) i Pau Lagraña (IJ Racing Team) juntament amb el cadet Pau Olm (Bellver CC) es colaven en un top10 molt exigent. En la final, Bruni ha baixat 4 segons el seu temps per imposar-se amb una avantatge de 9" sobre Ignais Jorba i 10" sobre Edgar Peyra, emntre que Pau Lagraña i Adrian González aconseguien uns meritoris 6è i 8è llocs scratx (i 1r i 2n juniors). El M40 francès Simeon MUller (Ecobike MOndraker) també es colaba al Top10 amb una 9a posició scratx i 1r de la categoria.

Entre les fèmines, la vigent campiona de Catalunya Telma Torregrossa (Canyon) dominava les classificatòries i només la jove junior Aina Gonzalez (IJ Tacing Team), Elisabeth Guillen (73 Factory ECO) i Lara Saumell (Federació Andorrana) eren capaçes de quedar-se a una distància relativament curta, com per pensar en disputar-li la victòria en la baixada final. Tot i la millora d'Aina González, que baixava en 6" el seu temps classificatori, Torregrossa també millorava el seu temps per acabar imposant-se amb un crono de 4' 07", sis segons més ràpida que la junior de Sant Andreu i dotze que l'andorrana Saumell.

Els vencedors/es per categories han estat:

  • Infantil: Ton Rusiñol (Trialsport)
  • Cadet: Pau Olm (CC Bellver)
  • Junior: Pau Lagraña (IJ Racing Team)
  • Elit: Loic Bruni (Specialized Gravity)
  • M30: Joan Vicentew (VilaBike)
  • M40: Simeon Muller (Ecobike Mondraker)
  • M50: Cristóbal Pulido (S3 Creator.com Racing Team)
  • Fèmines infantil/cadet: Laia Gandin (La Tribu BTT Forallac)
  • Fèmines junior/elit/master: Telma Torregrossa (Canyon)

Classificacions La Sorrera (per categories)

[Foto: Sergio Martin]