Ares Masip i Anaue Rodrigues Dos Santos guanyen al The Bike Village Enduro Naut Aran

21/06/2021
DH&Enduro

Ares Masip i Anaue Rodrigues Dos Santos guanyen al The Bike Village Enduro Naut Aran

Ares Masip i Anaue Rodrigues Dos Santos (On Bike CC Jeanstrack) han estat el vençedors del The Bike Village Enduro Naut Aran, la prova inaugural de la Copa Catalana Enduro 2021 celebrada aquest cap de setmana a les instal·lacions d'Enduromies, a la Vall d'Aran, sota la organització de l'Aran DH.

La prova consisitia en dues baixades cronometrades i dues voltes a cobrir, passant per boxes i avituallament entre volta i volta, cobrin 27kms en total. Les classificatòries disputades dissabte sobre un terreny sec i impecable, res tindrien a veure amb el terreny moll i molt enfangat de les finals de diumenge. 

Rodrigues, qui fou sotscampió de l'Open Espanya Enduro 2019, era el més ràpid en el global dels 4 trams cronometrats de la final de diumenge amb un temps global de 19' i 15". Ell i l'andorrà Àlex Iscla (Furious Biciclub), segon scratx i primer S23, han estat els únics capaços en baixar dels 20'. Ja en el TC1 Rodrigues marcava el millor temps essent 11" millor que Iscla, mentre que en el TC2 l'andorrà 2" més ràpid. Rodrigues també s'ha imposat en els TC3 i TC4, i tot i que Iscla no li ha perdut la cara a la cursa, finalment s'ha quedat a 15" del vencedor. En la lluita pel tercer lloc scratx, Eduard Taberner (Sant Celoni CC) s'ha imposat per un estret marge de 5" al basc Markel Uriarte (Orbea Sport Club), completant ambdós el podi elit. Entre les fèmines, la sotscampiona espanyola del 2020 Ares Masip (Bicisport) era la gran dominadora del cap de setmana, i ja desde les classifcatòries es mostrava a un nivell molt superior a les seves rivals. La local Anna Cuixart (Aran Bike Parks) i Rebeca Roman l'acompanyarien al podi. Entre els juniors, molts problemes a la TC3 per un dels grans favorits, els sotscampió estatal 2021 Pau Olm (Jufré Vic ETB), i victòria per David Bosch (Bicisport) signant un notable 18è lloc scratx. 

Els vencedors/es per categories foren:

  • Cadet: Jan Guardia (CC Arfa Ribera d'Urgellet)
  • Junior: David Bosch (Bicisport CE)
  • S23: Àlex Iscla (Furious Biciclub)
  • Elit: Anaue Rodrigues Dos Santos (On Bike CC Jeanstrack)
  • M30: Enric González (CyclingGarage)
  • M40: Antoni Riera (Open Natura CE)
  • M50: Josep Permañé (Sacalm Xpress CC)
  • E-Bike Senior: Lluis Rius (CC Vilajuïga)
  • E-Bike Master: Josep Maria Caldas (Biking Point)
  • Fèmines: Ares Masip (Bicisport CE)

Classificacions The Bike Village Enduro Naut Aran

La propera cita de la Copa Catalana d'Enduro serà ja al setembre al SuperEnduro d'Arfa, també en terres lleidatanes.

[Foto crèdits: Val d'Aran Photos