El 7è EnduBítem, segona parada de la Copa Catalana i Open Espanya d'Enduro

10/03/2020
DH&Enduro

El 7è EnduBítem, segona parada de la Copa Catalana i Open Espanya d'Enduro

Un any més, i ja en van set, el Club Esportiu Montaspre organitza el seu EnduBítem els propers 14 i 15 de març. Aquesta 7ª Edició, com sempre amb moltes ganes, il·lusió i novetats, serà la segona prova dintre del marc de la setena Copa Catalana d'Enduro (Tota la informació) que ja va estrenar la seva temporada 2020 fa un mes al Pinedarocs i el tercer Open d'Espanya d'Enduro BTT 2020, després de la prova disputada a La Adrada (Àvila).

LEnduBítem és la única prova de la Copa Catalana a la província de Tarragona, i la única prova del Open d'Espanya de la modalitat a Catalunya. La cita ebrenca continua amb el tarannà que s’ha caracteritzat fins ara: seguir, sumar i gaudir per superar-se cada cop més dintre del món de l’Enduro BTT,  potenciant la pràctica de l’esport i dinamitzant el poble de Bítem, així com altres pobles i ciutats de les Terres de l’Ebre.

Aquest 2020, l’EnduBítem constarà de 32 km i 1270m acumulats, amb 5 especials cronometrades, totes dintre el terme de Bitem, on els participants es disputaran a partir de les 7:30 del matí els podis de les diferents categories, tant femenines com masculines, (Cadet, Junior, Sub 23, Elit, Màster 30, Màster 40, Màster 50, EBikes sènior, E-Bikes màster i millor equip). El dissabte la tarda es celebrarà el 4t EnduBítem Kids, promoció per fomentar l’enduro BTT i l’esport, amb les categories (Aleví, Infantil i Cadet). Per als encara més petits hi haurà un circuit a la zona de padock on podran gaudir de la bicicleta i de jocs variats.

Les inscripcions estan obertes fins el dimecres dia 11 de març o fins arribar a un màxim de 400 participants. Comptarem amb la presència tant femenina com masculina dels campions 2019 i dels actuals líders del circuit.