El Super Enduro Arfa celebra 10 anys el pròxim cap de setmana

09/05/2022
DHi

El Super Enduro Arfa celebra 10 anys el pròxim cap de setmana

El pròxim cap de setmana, en els dies 14 i 15 de maig del 2022, se celebrarà la 10ª edició del Súper Enduro Arfa 2022, que es disputarà dintre del calendari de la Copa Catalana d’Enduro BTT, en el qual serà tercera cita puntuable. La prova d'Arfa (Ribera d’Urgellet) es disputarà aquest any en dues jornades, per la qual cal estar inscrit per puntuar pel campionat.

Durant la jornada de carrera els corredors disputaran un total de 3/4 trams cronometrats dissabte i 3/4 diumenge. Una de les característiques de l’Súper Enduro Arfa és la longitud dels trams cronometrats que van de dels 2,5 km de el més curt als més de 5 km de el més llarg. Els entrenaments lliures per al reconeixement de l’circuit es podran realitzar el dia 13 de maig. Les inscripcions tanquen el pròxim dimarts a la mitjanit.

Així doncs, una cita especial per la Copa Catalana d'Enduro 2022, que després de la disputa de l'Enduro Guilleries i l'Enduro BTT La Selva lideren en les seves categories elit Eduard Taberner (Donda Bikes) i Laia Marimon (Escapa Club Ciclista).