Prop d'un centenar de participants al Mini DH de Vulpellac

19/10/2021
DH&Enduro

Prop d'un centenar de participants al Mini DH de Vulpellac

97 participants de totes les categories entre pre-benjamins i infantils es van reunir aquest diumenge 17 d’octubre en una gran matinal de descens per a les categories escolars al BikePark de Vulpellac (Forallac, Baix Empordà) per la penúltima prova del calendari català de MiniDH d’aquest 2021.

Les instal·lacions que utilitza l’escola de La Tribu BTT Forallac, club organitzador de la prova, van ser l’escenari d’una cita d’iniciació al descens que va deixar molt satisfets a tots els participants amb el recorregut, d’uns 800m, que va permetre als més petits gaudir amb les zones de salts en un dia esplèndid.

Àngel Aznar, en representació de La Tribu BTT Forallac, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Forallac, Clara Ruiz, van assistir a l’entrega dels premis juntament amb el delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Girona, Carles Ferrer, per tancar una jornada que comença a marcar el tram final de la temporada competitiva 2021. El calendari de la Copa Catalana de Mini DH 2021 (Tota la informació) es tancarà el proper 28 de novembre a Sant Andreu de la Barca.