Una jove selecció catalana de DH rumb als estatals de Granada

16/09/2020
DH&Enduro

Una jove selecció catalana de DH rumb als estatals de Granada

La Seleccio Catalana de Descens es desplaçarà aquest proper cap de setmana fins a Otivar (Granada) per disputar els Campionats d'Espanya de Descens, inicialment previstos a Àvila i resituats en el calendari una setmana abans del previst i una mica més al sud.

La organització del DH Otívar ha preparat un recorregut força tècnic de 1,5kms amb una pendent mitjana del -18,4% que uneix el Carril de La Molineta amb les piscines municipals de la localitat andalusa. El selecionador català Ivan Oulego ha convocat a 5 ciclistes, una selecció reduïda i jove, apostant per la base:

  • Mireia Pi - junior  (La Tribu BTT Forallac)
  • Aina Gonzalez - junior (St. Andreu Moto Club)
  • Adrian Gonzalez - junior (St. Andreu Moto Club)
  • Pau Olm - cadet (CC Bellver)
  • Adriel Pons - cadet (CE BTT Prades)

El seleccionador posava en valor el fet de "desplaçar una selecció jove, apostant per la base, i dotant-los d'una estructura d'equip, amb un tècnic que els ajudi en les traçades, un mecànic, i la meva experiència de 20 anys en la competició. Estic segur que lluitarem per les medalles si tot va bé".

A banda de la selecció catalana, prendran part en aquests campionats un bon grapat de ciclistes catalans de vàries categories, amb alguns noms que de ben segur estaran lluitant per les posicions de privilegi com Pau Menoyo (junior), Ignasi Jorba (S23), Edgar Peyra (S23), Pau Jorba (junior), Jordi Simó (elit) o Telma Torregrossa (elit) per citar alguns exemples.

Molta sort a tots!