Vulpellac, penúltima cita del calendari de Mini DH 2021

14/10/2021
DH&Enduro

Vulpellac, penúltima cita del calendari de Mini DH 2021

Diumenge 17 d’octubre La Tribu de Forallac organitzarà una nova edició de la MiniDH Kids puntuable per la Copa Catalana de MiniDH 2021, tot plegat a les instal·lacions del Bikeparc de Vulpellac.

En un recorregut que no arriba al quilòmetre, els més petits des de categoria Prebenjamins fins a Infantils podran gaudir d’aquesta modalitat del btt que s’ha establert dins el calendari català. Vulpellac serà la penúltima prova ja què Santa Eulàlia de Ronçana no es disputarà enguany finalment.

La Tribu, amb una forta tradició dins la modalitat del descens, rep el suport de l’Ajuntament que aquest any ha realitzat una forta inversió adeqüant el bikeparc amb el tancament perimetral. També el club està preparant noves baixades que de ben segur aviat ampliaran les possibilitats del recinte. Actualment l’Escola de Ciclisme de La Tribu compta amb 55 nens i nenes, consolidant la seva aposta pel ciclisme de base. 

Pel que fa a la cursa, la sortida de la primera màniga serà a partir de les 11 del matí, i la segona a les 12 aproximadament. Abans hi haurà temps pels entrenaments entre les 9 i les 10:45h. 

Les inscripcions es faran en aquest enllaç fins dijous a la mitjanit.