Dimecres s'obren les inscripcions de la nova Estada Sóc Ciclista

02/06/2024
Federació

Dimecres s'obren les inscripcions de la nova Estada Sóc Ciclista

Arriba el desè aniversari de l'Estada “Sóc Ciclista” que organitza la Federació Catalana de Ciclisme, els pròxims dies 25, 26 i 27 de juny. Aquesta Estada ofereix la possibilitat a tots els nens i nenes federats (alevins i infantils), de perfeccionar la tècnica de la bicicleta, practicant i coneixent totes les disciplines ciclistes durant tres dies. 

Tot això en els circuits de BMX, Pista i Trial del Velòdrom d’Horta Miquel Poblet de Barcelona, traient el màxim profit i diversió de les instal·lacions, així com la modalitat de BTT en l’entorn del Parc de Collserola. L’objectiu és fomentar el ciclisme i activitats en grup entre el més joves, contribuint a la seva formació integral, mitjançant l’esport, el ciclisme en particular, i els valors que aquest aporta.

  • Entrada:  Acollida al Velòdrom d’Horta (porta 12) el dimarts 25 de juny, a les 9:30 matí. Velòdrom d’Horta Miquel Poblet (Ronda de Dalt sortida núm. 4, Barcelona)
  • Sortida: Dijous 27 de juny, de 15:30 a 16:30, al Velòdrom (porta 12) (Ronda de dalt sortida núm.4, Barcelona)

Activitats: Durant l’Estada coneixeran totes les modalitats del ciclisme: BMX, Trial, BTT, Ruta i Pista. No tot serà bici al campus, tindran  xerrades tècniques i formatives, estiraments, tallers i jocs recreatius. Totes les activitats estaran supervisades i dirigides per tècnics de la FCC i amb titulació ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya).

Què cal portar?
El primer dia de l’Estada, durant l’arribada cada nen/a ha d’ensenyar la documentació personal (DNI i CatSalut), que portarà sempre en la bossa de mà o motxilla per traslladar-se de la Residència al Velòdrom. 

Bicicleta de BTT, casc, ulleres de sol i guants són obligatoris per realitzar totes les activitats. Protecció solar. Equipaments ciclistes per realitzar les activitats durant els tres dies. Per la pràctica del BMX, es recomana mallot i pantalons de màniga llarga. 

L’autorització pares, (la tindreu disponible als adjunts de la pàgina d’inscripció a ciclisme.cat, i també se us enviarà per correu electrònic).

Qui s’hi pot inscriure?
Obert a nens i nenes, amb llicència federativa de les categories aleví i infantil. Places limitades a 40 inscripcions. Es tancaran les inscripcions en arribar a les 40 places.

Inscripcions i preus:                                                                       
La inscripció a la Estada inclou, allotjament, àpats, entrenaments a les instal·lacions, ús de bicicletes de pista, serveis mecànics i el personal titulat, tècnics i professionals de les formacions. El preu es de  175 €.
Per inscriure’s cal fer-ho en el següent enllaç, que s'habilitarà el pròxim dimecres 5 de juny.

Obsequi i record 10è Aniversari “Sóc Ciclista”:
Tots els nens i nenes que participin en aquesta desena Estada, rebran un obsequi. Després de ser avaluats per cada tècnic i havent completat correctament totes les modalitats de Ciclisme de l’Estada, també rebran un Diploma de la FCC, “Sóc Ciclista”

Per qualsevol consulta us podeu adreçar a:
tecnics@ciclisme.cat
secretariat@ciclisme.cat