Doble cita ciclista a les comarques gironines

19/02/2015
Federació

Doble cita ciclista a les comarques gironines

CURSA DEL PA DE PALAFRUGELL

La Cursa Ciclista del Pa, organitzada pel CC Palafrugell, tancarà aquest dissabte el mati el Campionat Social d' Hivern Carretera a les Comarques Gironines, que ha constat de 5 curses puntuables amb total èxit. A aquesta ultima es lliuraran els premis als guanyadors finals de cada categoria.
La sortida es preveu a les 10h a la Plaça Antonio Miguel i les inscripcions al Bar Buda. La ruta tindrà 85 quilòmetres, els últims 15 per la zona de les platges de Begur sent els més exigents amb carreteres estretes i ratoneres i amb fortes rampes com l' Alt de Sa Tuna, que serà el Premi de la Muntanya, i que algunes categories faran els últims 50 km.

ARGIMON - OPEN BMW BTT A RIUDARENES.

El CC REM serà l´ encarregat de portar a terme l' última del Open BMW BTT que ha constat de 4 proves a les comarques del Gironès i La Selva. La final de Riudarenes   començarà a les 9'30h al Pavelló Poliesportiu i tindrà dos circuits de 35 i 25 km per tots els encants de la Natura com els paratges del tant conegut Argimon per una divertida matinal de BTT, i com a cloenda es lliuraran els reconeixement previstos i un bon esmorzar.
Per preparar la temporada i escalfar motors, el Ciclisme Gironí ha organitzat unes 20 proves de carretera i BTT en aquests dos primers mesos del any, gracies a tots els organitzadors i ciclistes que hi han participat.