El 6 de febrer es tancaran les inscripcions d'equips de competició

01/02/2019
Federació

El 6 de febrer es tancaran les inscripcions d'equips de competició

El Comitè Arbitral junt amb el Comite Tècnic de la FCC, anuncia que el proper dimecres 6 de febrer, serà el darrer dia per rebre i tramitar inscripcions d’equip. Al febrer comencen les competicions i el programa d’arrossegaments del Comitè Arbitral tancarà  tots els equips, sense poder fer modificacions ni afegir cap equip. El club que abans del 6 de febrer no hagi presentat el document d’inscripció d’equip a la FCC i RFEC, no podrà optar a la publicitat i nom de l’equip a les classificacions, tampoc tal com marca la normativa no tindran dret a la puntuació com equip en el Ranquing General, ni a les subvencions ni premis finals.
 
NORMATIVA
1.2 EQUIPS DE CLUB
Només els Clubs ciclistes poden formar Equips de Club per a les categories Elit-Sub23, Júnior i Cadet.
Per puntuar com Equip a totes les competicions, als Rànquings i per optar a les subvencions de la FCC, els Clubs ciclistes de Catalunya hauran d’inscriure’s obligatòriament com Equips de club a la FCC.
El Club ciclista haurà de formalitzar el document d’inscripció com Equip de Club  que es pot trobar a www.ciclisme.cat , apartat Impresos , o a les oficines de la FCC i a les Delegacions.
Cal omplir el document amb tota l’ informació dels ciclistes, dels Directors esportius amb el nivell adequat a la categoria, el nom dels patrocinadors principals i el nom oficial de l‘Equip, adreça i punts de contacte.
El nombre mínim per formar un Equip de club és de 4 ciclistes . Els equips femenins Junior podran ser formats per ciclistes Junior i Cadet .S’adjuntaran les sol·licituds de llicències dels ciclistes amb els documents necessaris per a la tramitació, així com els corresponents compromisos esportius i el contracte documental amb el patrocinador principal que figurarà a la llicència dels ciclistes. No es tramitarà cap sol·licitud de llicència individual ciclista per a un Equip sense que vagi acompanyada del document d’inscripció com Equip de club on estigui indicat el nom del ciclista.