El Campionat de Catalunya Marato BTT serà el 9 de juliol

14/06/2017

El Campionat de Catalunya Marato BTT serà el 9 de juliol

La BUFF® MTB Marathon, el Campionat de Catalunya Marató BTT, s'estrenarà el dia 9 de juliol de 2017 a Barruera, la Vall de Boí, el cor dels pirineus coincidint amb el BUFF® Mountain Festival. Un entorn ideal de Patrimoni Mundial, al costat del Parc Nacional d'Aigüestortes replet de pics i paisatges d'alta muntanya espectaculars. Serà en el marc del BUFF® Mountain Festival, un festival que engloba una àmplia diversitat d'activitats i proves esportives en plena naturalesa i per a totes les edats.

Amb la majestuositat del Pirineus com a teló de fons i envoltats d'una àmplia mostra del Romànic català es descobrirà al nou campió de Catalunya de BTT Marathon. El BUFF® MTB Marathon Campionat de Catalunya començarà a les 9h del matí amb un bell recorregut de 58 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell positiu. Una ruta exigent que farà esforçar-se al màxim a tots els millors corredors de Catalunya que vulguin aconseguir conquistar el títol o a tots aquells que vulguin gaudir d'un recorregut d'alta muntanya espectacular. Els campions de Catalunya BTT Marathon del 2016 van ser Francesc Guerra, el corredor del nou equip Buff Scott Mtb Team i la Sandra Santanyes del Olympia Factory Team.

La prova oferirà una modalitat Open amb dos recorreguts. Un recorregut llarg de 58 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell positiu que serà el mateix que el del campionat i un de més curt de 37 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu. Es tracta doncs d'una prova apte per a tots el ciclistes que vulguin gaudir d'un recorregut amb senders i paisatges espectaculars.

Les inscripcions estan disponibles a ticketoci.