El Circuit de Barcelona-Catalunya obre les portes als ciclistes

28/05/2020
Federació

El Circuit de Barcelona-Catalunya obre les portes als ciclistes

El Circuit de Barcelona-Catalunya obre les portes per als ciclistes en aquest procés de desconfinament: el circuit de Montmeló tornarà a activar les tandes BiCircuit per a la pràctica del ciclisme a partir d'aquest divendres 22 de maig per a ciclistes federats.

L’horari de les tandes BiCircuit serà de 18:00 a 22:00h de dilluns a divendres i de 6:00 a 10:00h durant el cap de setmana. Està prevista que l'activació per a la resta d'usuaris sigui el dilluns 25, sempre que es confirmi el pas a la Fase 1.

Per accedir al Circuit a partir de demà caldrà presentar a l’accés principal la llicència federativa, juntament amb el tiquet de l’activitat, que s’haurà d’adquirir amb antelació a la web del Circuit, amb el preu i les condicions habituals. Per tal de garantir les màximes mesures de seguretat en el transcurs de les tandes BiCircuit, es prendrà la temperatura a tots els participants abans d’accedir a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya, i els lavabos i les dutxes romandran tancats.

Fotografia: BiCircuit Festival / Tomás Montes