El club Jufré Vic-ETB presenta l'escola i equips de competició de la temporada 2023

30/01/2023

El club Jufré Vic-ETB presenta l'escola i equips de competició de la temporada 2023

Aquest darrer dissabte 28 de febrer, el club Jufré Vic-ETB va celebrar la presentació de la seva escola de ciclisme i l’equip de competició. Un any després de la celebració del seu 10è aniversari, el club vigatà, tota una referència en el ciclisme formatiu a Catalunya, va tornar a presentar el seu projecte per la temporada 2023 a la zona esportiva del Mas d'en Bigues (Vic). 

Durant la presentació hi van haver els parlaments del director de l’escola, Josep Jufré, del president del Club Natació Vic-ETB, Carlos Buxadé, i del regidor d’esports de l’Ajuntament de Vic, en Titi Roca. També va participar-hi el psicòleg esportiu Pep Marí, que va parlar de l’importància del rol dels pares en el món esportiu dels seus fills/es. Per acabar el matí, el mestre xocolater Lluc Crusellas va portar un pastís amb el disseny del nou maillot de l’equip i piruletes de xocolata per tots els esportistes de l’escola.

A la tarda, a la Biblioteca Pilarín Bayés de Vic, es va celebrar la presentació de l'equip de competició de BTT, en un acte on també hi va participar el psicòleg esportiu Pep Marí en una xerrada molt interessant amb el títol “Aprendre a competir”.