El secretari general de l´ Esport pren nota del nou cicle de la FCC amb Joaquim Vilaplana

12/01/2018
Federació

El secretari general de l´ Esport pren nota del nou cicle de la FCC amb Joaquim Vilaplana

El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, s’ha reunit aquest dijous amb el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana, que fa un mes va accedir al càrrec i que amb el nou equip de treball enceta una nova etapa en aquest esport al país.

Durant la trobada, celebrada al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, Gerard Figueras i Joaquim Vilaplana han analitzat possibles vies per potenciar l’estreta relació entre la Federació i l’executiu que facin créixer aquest esport al país.

Joaquim Vilaplana, que ha assistit a la trobada acompanyat del seu antecessor en el càrrec, Josep Bochaca, ha exposat al secretari general de l’Esport els projectes que vol impulsar des de la Federació per promoure el ciclisme català a tots els nivells. Les dues parts han mostrat bona sintonia per treballar plegats en àmbits com la promoció del ciclisme femení, el calendari internacional de competicions i els centres de tecnificació existents arreu del territori.

També eren presents a la reunió el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig; el subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport (CCE), Oriol Marcé, i el cap de l’àrea d’Alt Rendiment i Esport Federat del CCE, Carles Giralt.
 
Nota de la Secretaria General de l´ Esport