Guillem García, el més ràpid al Trofeu Joan Escolà de Sabadell

10/03/2018
Elit

Guillem García, el més ràpid al Trofeu Joan Escolà de Sabadell

Guillem García (Destil-Parkhotel) ha estat aquest dissabte el vencedor del 47è Trofeu Joan Escolà disputat a Sabadell, segona prova puntuable de la temporada pel circuit de les Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall. García, que ja s'havia estrenat entre els elits fa unes setmanes a La Gironina de Peratallada, ha estat el més ràpid d'un grup de 14 corredors que ha arribat destacar a la línia de meta.

La prova, amb una nombrosa participació que incloïa equips neerlandesos i francesos, ha estat marcada inicialment per una escapada del que segueix sent el líder de les Grans Clàssiques, Adrián Merino (Societat Ciclista Ilerdense) juntament amb Iván Martínez (Super Froiz), a la que posteriorment s'hi han anat sumant un parell de grups més entre Moià i Calders per arribar a tenir un avantatge de 2 minuts i saber que es podien disputar el triomf. Finalment, una caiguda de Merino li ha impedit disputar el triomf.

La victòria suposa la segona victòria de la temporada per Guillem García, el jove garrotxí de tan sols 18 anys que ha fet el salt a l'equip continental neerlandès Destil-Parkhotel directament des de la categoria júnior i que aviat debutarà amb ells en proves del calendari professional UCI. Abans, García també hi serà demà a Sabadell, que tornarà a ser la protagonista de les Grans Clàssiques en la matinal de diumenge amb la 88a edició del Campionat de Sabadell.

Consulta tota la informació de la cursa en el següent enllaç.