En marxa la campanya de llicències 2020 de la FCC #ElValorDeRodarSegur

17/12/2019
Federació

En marxa la campanya de llicències 2020 de la FCC #ElValorDeRodarSegur

La campanya de llicències federatives 2020 s’ha engegat aquesta setmana sota el lema #ElValorDeRodarSegur amb el que la Federació Catalana de Ciclisme vol visibilitzar la importància de disposar de la llicència per tal que els ciclistes estiguin coberts de les possibles eventualitats amb les màximes garanties, acomplint al mateix temps el Reial Decret 849/1993 de 4 de juny per la pràctica esportiva del ciclisme.

Per aquesta temporada que s’iniciarà properament, la FCC ha mantingut els preus de les llicències de juniors a màsters (inclosos), mentre que les llicències de prebenjamins a cadets han sofert un lleuger augment.

L’aplicatiu Playoff de gestió de clubs ja conté els albarans per liquidar la quota 2020 dels clubs que estan al dia amb la FCC, pas previ necessari per iniciar la tramitació de llicències per la propera temporada. 

Tal i com indica la normativa de llicències, aquestes es podran recollir a partir de les 48h des de la seva tramitació, i a les Delegacions Territorials a partir dels dijous de cada setmana. L’únic pagament admés és el pagament online. Recordem als clubs que és necessari que tots els ciclistes que els sol·licitin la llicència federativa ho facin omplint la corresponent sol·licitud, que caldria guardar en arxiu.

Cal recordar dos temes importants relatius a la tramitació de llicències: que enguany és obligatori adjuntar una foto tipus carnet (en format JPG o PNG) al mateix aplicatiu de llicències pels cicloturistes, competició i tècnics UCI; i que el certificat mèdic d’aptitud esportiva també és imprescindibile per totes les noves llicències de categoria cadet, júnior, S23, elit i màster, i per les llicències renovades de categoria cadet, júnior, S23, elit, màster que no hagin presentat el certificat durant el 2019. Així mateix, la FCC recomana aquest certificat a tots els cicloturistes que tinguin previst prendre part en proves de llarga distància.

Tota la informació sobre llicències 2020

Targeta Bici
També s’ha iniciat la campanya de tramitació de targetes bici 2020. El seu preu enguany serà de 30€ si es tramita a través d’un club, i 36€ si es fa sense pertànyer a cap club. En cap cas tindrà servei d'assistència mecànica.