Canvis previstos per la Copa Catalana d’Enduro BTT 2020

10/12/2019
Federació

Canvis previstos per la Copa Catalana d’Enduro BTT 2020

Informació sobre canvis importants en la Copa Catalana d’Enduro-BTT 2020. En primer lloc, degut al fet que l’assegurança dels federats no competitius (llicència cicloturista) i l’assegurança de dia dels participants no federats no cobreix a l'assegurat en el cas de participar en una prova competitiva, detallem els canvis més rellevants en el format:

  • Els corredors no competitius (cicloturistes i no federats), hauran de prendre part del format de “sortida lliure”. Aquests participants seran els primers en sortir: la sortida es realitzarà de forma conjunta, és a dir, sortiran tots en el mateix moment. Aquests participants no apareixeran en cap classificació; no obstant, al finalitzar la prova en el lloc d’arribada, es penjaran uns llistats ordenats alfabèticament, on el corredor podrà veure els temps realitzats.
  • Nomès podràn participar en el format competitiu de la Copa Catalana d'Enduro els corredors amb llicència UCI de competició. El format de sortides és l’habitual, amb sortides preassignades cada 20 segons.
  • Està permès que corredors amb llicència UCI de competició puguin participar en el format de sortida lliure, però assumint que estan participant en un format no competitiu i per tant no apareixeran en cap classificació com la resta dels participants d’aquest format.
  • A principis desembre d’aquest any 2019 ja es podran tramitar les llicències per la temporada 2020.

CALENDARI COPA CATALANA ENDURO-BTT 2020. Podeu veure'l en aquest enllaç

  • 16 Febrer – Pineda Endurorocs (Pineda de Mar)
  • 15 Març – EnduBítem (Bitem)
  • 19 Abril - Enduro BTT-La Selva (Riudarenes)
  • 10 Maig – SuperEnduro Arfa (Arfa)
  • 14 Juny – Enduro Naut Aran (Salardú)

A la classificació general final, un cop obtinguts els resultats de les cinc proves, es descartarà el pitjor resultat dels 5 possibles. És a dir, tan sols es sumaran els 4 millors resultats per obtenir la puntució final del campionat. Per altra banda, cal comunicar que el Campionat de Catalunya d’Enduro BTT, aquest any serà una prova individual fora del calendari de la Copa Catalana i es celebrarà a Pont de Suert el dia 18 d'octubre.