El Super Enduro Arfa coronarà els campions de Catalunya d'Enduro 2019

08/05/2019
Enduro

El Super Enduro Arfa coronarà els campions de Catalunya d'Enduro 2019

Aquest cap de setmana arriba la setena edició del Super Enduro Arfa XXL, cita a la localitat urgellenca d'Arfa que coronarà els campions de Catalunya d'Enduro d'aquest 2019 en la que serà la tercera cita de la Copa Catalana d'Enduro després de l'Endubítem i l'Enduro BTT La Selva de Riudarenes. En aquest enllaç hi podeu trobar el calendari complet i classificacions actuals de la Copa Catalana d'Enduro 2019.

    La prova organitzada per Formula Extrem BTT tindrà un total de 4 trams cronometrats en un recorregut de 32 quilòmetres i uns 1700 metres de desnivell, amb la característica de trams que tindran entre 2,5 i 6 quilòmetres de llargada. Els dies 10 i 11 de maig, divendres i dissabte, es podran fer entrenaments lliures pel circuit abans de la competició del diumenge, amb el circuit ja marcat.

    En aquesta edició del Super Enduro Arfa 2019 es disputaran dues proves paral·leles: por una banda la Copa Catalana de Enduro i Campionat de Catalunya, i per l'altre el Trophée Enduro VTT des Pyrenees, que puntuaran de forma independent. A la vegada, també es podrà disputar la prova per e-bikes.

    Guillem Sanz i Laura Queraltó defensen els seus títols de campions de Catalunya aconseguits fa un any a l'EnduAnoia