Ens deixa Ramon Tejedor, històric dirigent del ciclisme català

12/05/2020
Federació

Ens deixa Ramon Tejedor, històric dirigent del ciclisme català

Després d’una llarga malaltia que mai li ha impedit seguir treballant pel ciclisme català, la tarda d’aquest dilluns ens ha deixat als 71 anys Ramon Tejedor (4 de febrer de 1949), actual president del Terrassa Ciclisme Club amb molts anys d’activitat en favor del nostre ciclisme, també com a col·laborador de la FCC, de la qual en va presidir la Junta Gestora en dos períodes electorals; l’últim, l’any 2011.

Membre de la junta de la històrica Penya Ciclista Nicky’s des de 1975, en va passar a a ser president l’any 2002, encarregant-se de la part de competició. Durant aquests anys ha ha dirigit nombrosos equips de diferents categories, passant per les seves mans diversos corredors que posteriorment foren professionals. D’igual manera, ha estat implicat en la organització de proves com el Campionat de Terrassa, que el darrer 2019 complia ja 62 edicions,

Des del 2017 presidia el Terrassa Ciclisme Club, el resultat d’un procés d’unió del quan en va ser un dels principals impulsors entre la PC Nicky’s, CC ca n’Anglada i CC Corvi, creant així una gran estructura transversal per al ciclisme terrassenc. Ramon Tejedor va rebre el premi a millor Dirigent de Club any 2015 per l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport i també la Medalla de la Volta a Catalunya 2016, entre altres reconeixements.

Durant aquests anys, Tejedor ha tingut un paper cabdal en importants iniciatives que han marcat el ciclisme català, destacant-hi la creació i administració del Circuit Municipal de Ciclisme de Terrassa des de 2003, el primer circuit permanent que s’aconseguí a Catalunya. Tejedor també va estar molt implicat en potenciar l’ús de la bicicleta a nivell d’oci, amb la organització de les pedalades de Festa Major i també amb la implicació en la Taula de Mobilitat de Terrassa per la bicicleta com a transport.

Des de la Federació Catalana de Ciclisme ens sumem al dolor per la seva pèrdua i volem agrair tots els esforços fets durant aquests anys en favor de la promoció del ciclisme, així com mostrar el nostre recolzament a les seves persones més properes i companys del Terrassa Ciclisme Club.