Es presenta la primera edició del Bike Show BCN

14/03/2006
Federació

Es presenta la primera edició del Bike Show BCN

Turisme de Catalunya patrocina el primer Bike Show BCN, la fira activa de la bicicleta, el primer esdeveniment de caràcter professional i popular al voltant del món de la bicicleta que s'ha presentat avui al Palau Sant Jordi.

Actualment, el sector de la bicicleta representa la 2a activitat d'oci i esportiva més popular per a tots els públics i, a més representa una activitat turística molt destacada per Catalunya on hi ha prop de 500 clubs de ciclistes esportius i unes 15.000 llicències federatives.

El Bike Show BCN dedicarà un total de 8.000 m2 (Palau Sant Jordi i Sala Annexa Barcelona'92) d'espai efectiu per a la celebració de la fira professional del sector de la bicicleta i altres sectors relacionats. Turisme de Catalunya hi estarà present en un stand per tal de presentar l'oferta dels Centres BTT Catalunya. L'organització preveu una assistència d'unes 40.000 persones durant els tres dies que transcorrerà l'esdeveniment.

Turisme de Catalunya ha reeditat recentment la Guia de Centres BTT amb tota la informació actualitzada sobre la xarxa de Centres BTT, formada per 15 centres que sumen 203 rutes i més de 4.000 quilòmetres senyalitzats. Un centre BTT és un espai de lliure accés pensat per als practicants de la bicicleta tot terreny (BTT o mountain bike), amb un mínim de 100 km d'itineraris perfectament senyalitzats que parteixen d'un punt d'acolliment amb informació turística i serveis per a la bicicleta.

El Bike Show BCN és un esdeveniment de caràcter professional i popular al voltant del món de la bicicleta basat en una concepció transversal, oberta i global dels esports de la bicicleta i l'oci actiu. L'esdeveniment engloba 3 vessants principals: professional, una fira del sector de la bicicleta, participatiu amb competicions esportives i activitats a la mida de tot tipus de públic i un gran espectacle amb exhibicions, demostracions i animació de diversos espais.

                

Fotografia: d'esquerra a dreta, el vice-president del Gremi de comerciants de Bicicletes de Catalunya, Creu Agustina, el director de Turisme de Catalunya, Ignasi de Delàs, el president de la Comissió Cívica del vianant i la bicicleta, Jordi Portabella, el director-promotor del Bike Show BCN, Albert Balsells i el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Alfons Molist

 

Nota de Turisme de Catalunya